Gyülekezetünk pályázatai

EGYH-EOR-20-P-0006

Gyülekezetünk külön, rendkívüli miniszteri támogatásban részesült a Katasztrófavédelem által, a templom érintésvédelmében és villámvédelmében elmarasztalt hiányosságok helyreállításának támogatására. A támogatás összege 2.000.000 Ft. 
 

NEA-TF-19-Ö-M-0094 A TOKAJI REFORMÁTUS EGYHÁZÉRT ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATA

"Hit, remény és szeretet a hallás útján"
 
A pályázatban 1.000.000 Ft-ot nyertünk, amelyből a templom hangosítását korszerűsítettük, illetve képeslapok, levélpapír, valamint magyar és idegen nyelvű /angol-német/ prospektusok készültek a hozzánk látogató turisták részére. 
 

EGYH-KCP-19-1279

"Építsünk hidakat kívül-belül"
 
Az elnyert összeg 350.000 Ft, amelyet a Szentléleken töltött családbarát ifjúsági táborunk, és a nyári gyermektáborunk szükségleteire fordítottunk.

 

MFP-EKT/2019.

 "Jó nekünk itt lenni"- A Tokaji Református Egyházközség közösségi alkalmainak szervezéséhez az infrastrukturális háttér kiépítése, megerősítése
 
Az elnyert összeg 3.996.905 Ft volt, amelyet az iroda bútorzatának kiépítésére, irodai székek vásárlására, lámpák cseréjére, technikai felszerelésére /fénymásoló, laptop, fényképezőgép.../, kiállítás megtartásához szükséges posztamensek beszerzésére, 2 nagy teljesítményű porszívó üzembeállítására fordította.

 

 

EGYH-KCP-2018-P-0059

 
Elnyert összeg 4.000.000 Ft volt, amely a csengersimai ifjúsági táborunk szállásköltségét, a Filagória megépülését, nyári táborok eszközbeszerzését és a gyülekezet konyhabútorzatának teljes cseréjét, konyhafelszerelések megvásárolását illetve a közösségi térbe új bútorok beszerzését támogatta.